ABN AMRO MeesPierson Regenboog Klasse Evenement Loosdrecht

ABN AMRO MeesPierson Regenboog Klasse Evenement Loosdrecht

Het eerste Klasse Evenement van het seizoen is pas net afgelopen en het volgende grote evenement staat alweer voor de deur. Van 7 t/m 10 juni a.s. zal het ‘ABN AMRO MeesPierson Regenboog Klasse Evenement Loosdrecht’ weer gehouden worden op Loosdrecht bij de KWVL. Op vrijdag 7 juni wordt dit jaar weer de traditionele Relatie dag georganiseerd voor onze hoofdsponsor ABN AMRO MeesPierson. Met bijna 20 deelnemende regenbogen en een hele grote groep gasten van ABN AMRO MeesPierson belooft dit een mooie dag te worden.

Zoals ieder jaar ziet Roel Pos en zijn brigade van de KWVL uit naar onze komst komende Pinksteren. Naast de gebruikelijk uitstekende verzorging hebben zij voor de zaterdagavond 8 juni ook weer een kwalitatief hoogstaand Regenboogdiner in voorbereiding. Dit diner bieden wij u aan voor € 30,00 per persoon (kaartprijs € 40,50).

Zondagmiddag lunchen we op de kant en wordt er een heerlijk lunchbuffet klaargezet. Deze lunch is voor zeilers inbegrepen bij het inschrijfgeld (€ 75,- per boot). Extra lunches á € 13,50 graag opgeven via het inschrijfformulier.

Voor de zondagavond kunt u genieten van een uitgebreid Indisch buffet wat u wordt aangeboden voor € 25,75.

Betaling kan via Ideal. Tijdig vooraf opgeven voor het eten is noodzakelijk!! Heeft u een allergie of bent u vegetarisch? Graag even aangeven bij opmerkingen op het inschrijfformulier.

* Voor de MKB – sponsors is het inschrijfgeld en diner op zaterdagavond voor twee personen inclusief. Dit graag aangeven bij opmerkingen op het inschrijfformulier. 

Paar aandachtspunten vanuit de KWVL:

  • Code hek P-noord (overkant van de weg): 8585;
  • Brengen van de boten graag pas na Hemelvaart. Dus vanaf vrijdag 31 mei. Liefst niet in het weekend. Dan heeft de haven geen volle bezetting;
  • Alle boten moeten maandag Tweede Pinksterdag het terrein weer verlaten. Ook de moederschepen. Of i.i.g. uiterlijk dinsdag 11 juni vroeg! Dit i.v.m. het lustrum van de Pampussen;
  • Iedere trailer moet voorzien zijn van een naam en telefoonnummer van de eigenaar en naam/nummer van de boot die bij de trailer hoort. Graag goed zichtbaar!
  • Het parkeerterrein op P-zuid is alleen voor leden, de KWVL wil dit nogmaals benadrukken. Ook geen toegang met “geleend” pasje van een lid!! Na brengen trailer met boot moet de auto naar P noord en als dat terrein onverhoopt vol is zal elders een parkeerplaats gezocht moeten worden. Er zijn voor de zaterdag parkeerwachters geregeld en zij zullen e.e.a. zo goed mogelijk begeleiden.

Laten we er weer een groot zeilfeest van maken!

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Regenboogclub

Inschrijven
Aankondiging
Wedstrijdbepalingen
Volledige actuele info incl. deelnemers