Het nieuwe zeilseizoen staat alweer voor de deur en dus zijn de voorbereidingen in volle gang. We beginnen natuurlijk met de traditionele Openingswedstrijden op Sneek (18-19 april), Voorkaag (25-26 april) en Gouwe Ouwe (2-3 mei). Daarna het eerste Klassenevenement van dit jaar: KE Muiden (9-10 mei). Na een succesvolle editie vorig jaar komen we dit jaar graag terug bij de KNZ&RV Muiden. De vereniging, het wedstrijd comité, de havenmeester(s) en de catering zullen ons weer met open armen ontvangen. Paar punten die we graag nu al met jullie communiceren:

We willen graag zoveel mogelijk zeilers bij het evenement houden en dus accommodatie bieden! Accommodatie(s) in en rondom Muiden zijn schaars, dus vandaar nu al deze e-mail. We horen graag of er voldoende animo is voor de platbodem in de haven, zodat we de optie kunnen bevestigen. NH Naarden is 15 minuten rijden en met een shuttle service op zaterdag natuurlijk een niet te missen kans!!

Positieve reacties m.b.t. de platbodem graag z.s.m. sturen naar: west@regenboogclub.nl

Laat het zeilseizoen wat ons betreft maar beginnen. Uiteraard zien we jullie graag eerst nog op aankomende Hiswa borrel (13 maart) en onze ALV op de KWVL (2 april).

Met vriendelijke groet,

Bestuur Regenboogclub