Laden Evenementen

Jeneverboomtrofee  2019

Op 20 en 21 juli , vlak voordat de 98ste Kaagweek begint, organiseert “De Kaag”, in samenwerking met De Regenboogclub, het Genootschap Jeneverboom en Fort Marina, het twaalfde Warmondse Regenboogevenement waarin gestreden zal worden om de Jeneverboomtrofee.

Eigenlijk begint dit evenement, waarbij de Regenbogen de volledige Kagerplassen voor zichzelf hebben, al op vrijdagavond.

 

Op zaterdag streven we ernaar om minimaal vier wedstrijden te varen met een streeftijd van 45 minuten ieder. De lunch zal op het water geserveerd worden.De eerste start staat gepland voor 11.00 uur

Na de wedstrijden op zaterdag is er een BBQ op het terrein van Fort Marina. Deelname daaraan kost ( excl.drankjes) € pm ,= p.p. U dient het aantal deelnemers bij uw inschrijving op te geven.

Op zondag vindt de eerste start ( we varen dan natuurlijk de beroemde lange afstandswedstrijd) eveneens om 11.00 uur plaats.    Na die wedstrijd is er een lunch bij de Kaagsociëteit. Tijdens de lunch volgen mededelingen over het verdere programma van die dag. In ieder geval vindt de prijsuitreiking plaats bij Fort Marina.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijden, inclusief lunches op zaterdag en zondag, bedraagt €  pm   .= per boot.

Schrijft u in via:

De overall winnaar ontvangt de Jeneverboomtrofee ( wisselprijs)  De winnaar van de lange afstandswedstrijd ontvangt de Fort Marina lange afstandwisselprijs.   De laatste in het klassement gaat naar huis met het beroemde olieverfschilderij van de Jeneverboom. ( Gelukkig voor de winnaar is ook dat een wisselprijs).

Zie voor volledige info:  http://www.kwvdekaag.nl/jeneverboom-troffee