Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Jeneverboomtrofee  2018

Op 14 en 15 juli , vlak voordat de 98ste Kaagweek begint, organiseert “De Kaag”, in samenwerking met De Regenboogclub, het Genootschap Jeneverboom en Fort Marina, het elfde Warmondse Regenboogevenement waarin gestreden zal worden om de Jeneverboomtrofee.

Eigenlijk begint dit evenement, waarbij de Regenbogen de volledige Kagerplassen voor zichzelf hebben, al op vrijdagavond.

Tussen 18.00 en 20.00 uur vindt in “Het Wapen van Warmond”de registratie der deelnemers plaats. Daar worden wedstrijdbepalingen en baankaarten uitgereikt en worden verschuldigde inschrijfgelden en bijkomende zaken afgerekend.

Wie zijn boot te water wil laten kan dat gratis doen bij “De Kaag” in Warmond. Graag van te voren afspreken met Eric de Nes  06-57755438.

U kunt uw boot laten overnachten bij Fort Marina en wie eventueel een moederschip wil meenemen kan dat parkeren bij Jachthaven Cieco ( naast Fort Marina ). In beide gevallen tevoren contact opnemen met Coen ten Kley  06-13593243.

Op zaterdag streven we ernaar om minimaal vier wedstrijden te varen met een streeftijd van 45 minuten ieder. De lunch zal op het water geserveerd worden.
De eerste start staat gepland voor 11.00 uur

Na de wedstrijden op zaterdag is er een BBQ op het terrein van Fort Marina. Deelname daaraan kost ( excl.drankjes) € 25,= p.p. U dient het aantal deelnemers bij uw inschrijving op te geven.

Op zondag vindt de eerste start ( we varen dan natuurlijk de beroemde lange afstandswedstrijd) eveneens om 11.00 uur plaats.    Na die wedstrijd is er een lunch bij de Kaagsociëteit. Tijdens de lunch volgen mededelingen over het verdere programma van die dag. In ieder geval vindt de prijsuitreiking plaats bij Fort Marina.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijden, inclusief lunches op zaterdag en zondag, bedraagt € 90.= per boot.

Schrijft u in via:   https://regenboogclub-site.e-captain.nl/jeneverboomtrofee-2018

De overall winnaar ontvangt de Jeneverboomtrofee ( wisselprijs)  De winnaar van de lange afstandswedstrijd ontvangt de Fort Marina lange afstandwisselprijs.   De laatste in het klassement gaat naar huis met het beroemde olieverfschilderij van de Jeneverboom. ( Gelukkig voor de winnaar is ook dat een wisselprijs).

De Regenboogclub heeft nog een speciaal promotieprogramma voor dit bijzondere weekend ontwikkeld.  Zie hier voor meer info:   klik hier voor meer info daarover

deelnemers:

 

bijgewerkt t/m   12/7/18 8:39 uur