Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Jeneverboomtrofee  2019

Op zaterdag 20 en zondag 21 juli zal de jaarlijkse strijd om de Jenever-boomtrofee plaatsvinden op de Kagerplassen. “De Kaag” organiseert dit volstrekt unieke evenement – de meest perfecte combinatie van wedstrijdzeilen en sociaal samenzijn – in samenwerking met De Regenboogclub, het Warmondse Genootschap Jeneverboom en Fort Marina.

Op vrijdag 19 juli zullen tussen 18.00 en 20.00 uur de wedstrijdbepalingen en baankaarten ter beschikking zijn in “Het Wapen van Warmond” in de Dorpsstraat in Warmond. U dient daar ook de financiële gevolgen van uw tijdige aanmelding te ondergaan.

Voor de hongerigen is er een satémaaltijd beschikbaar á € 12,50

Wie zijn boot wil takelen kan dat gratis doen bij “De Kaag”in Warmond. U dient dan wel tevoren een afspraak gemaakt hebben met havenmeester Onno Kreeft. Zijn nummer is 06-15698003. U kunt eventueel – ook na afspraak met de havenmeester – uw boot tot aan de de Kaagweek op het terrein van “De Kaag”laten staan.

Wie zijn boot wil laten overnachten in de haven van Fort Marina dient dit tevoren te overleggen met Coen ten Kley, 06-13593243. Wie  een moederschip meeneemt kan dat parkeren bij jachthaven Cieco, gelegen naast Fort Marina. Ook daarover dient tevoren overlegd te worden met Coen ten Kley.

Op zaterdag proberen we 4 wedstrijden te varen waarvan de eerste start gepland staat 0m 11.00 uur. Op het water zal een lunch uitgereikt worden.

 

Na afloop van de wedstrijden op zaterdag is er een BBQ op het terrein van Fort Marina.

Helaas is er geen mogelijkheid uw auto op het terrein van Fort Marina te parkeren. Parkeren kan uitsluitend op de openbare weg.

Op zondag wordt om 11.00 uur voor de eerste keer gestart. Natuurlijk wordt dan een lange afstandswedstrijd gevaren. Na die wedstrijd is er een lunch bij restaurant “ Coazy”gelegen op het eiland Koudenhoorn aan de westzijde van “t Joppe. Daar zal gelegenheid gecreëerd worden de deelnemende boten af te meren. Het  restaurant is over de wal bereikbaar via de brug over de Leede bij het parkeerterrein aan de gemeentehaven in Warmond.  Tijdens de lunch wordt het middagprogramma bekend gemaakt.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op het terrein van Fort Marina. Voor wat betreft parkeren bij Fort Marina zie hierboven

De eerste prijs voor het totaalklassement is de Jeneverboomtrofee

De eerste prijs in de Lange afstandswedstrijd is de Fort Marina Lange afstandsprijs.

De laatste in het totaalklassement ontvangt het beroemde olieverfschilderij van de Jeneverboom. Dat dit schilderij niet door schoonheid uitblinkt is bekend ; het is dan ook bedoeld als aanmoediging om nooit meer laatste te worden.

Het inschrijfgeld per boot ( incl 3 lunches op zaterdag en zondag en BBQ op zaterdag) bedraagt € 100,=

Voor extra deelname aan de BBQ dient € 20,=    p.p. betaald te worden.   Alle drankjes zijn voor eigen rekening en dienen ter plaatse rechtstreeks met de horeca-exploitant afgerekend te worden.

INSCHRIJVEN
EXTRA BBQ Bestellen
DEELNEMERS
WEDSTRIJDBEPALINGEN
BANENKAART FLEETRACE
BANENKAART LANGE AFSTAND

.

Schrijf alsjeblieft tijdig in dat maakt het leven van de organisatie eenvoudiger