Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Graag naar de KAAGWEEK!

De gezelligheid begint natuurlijk al op woensdag, wanneer, in de avond, de gigantische vloot zomeravondzeilers zorgt voor de opening op het water.  Daarna is er een band op het geheel vernieuwde Kaagplein. Nieuw dit jaar zijn de dameswedstrijden op woensdag avond. Start om 19.00 uur voorafgaand aan de zomeravondwedstrijden. Alle klassen varen inmiddels twee wedstrijden per dag.

Vaste onderdelen, waarvan sommigen in een nieuw jasje,  zijn voor de Regenboog

    • Dameswedstrijden in Regenbogen op woensdag 18 juli 2018!
    • Het Regenboogdiner op donderdagavond 19 juli 2018
    • De teamwedstrijden in de Regenbogen tussen “De Kaag” (Holland) en de KWS (Friesland) op vrijdag, zaterdag en zondag.
    • We zullen alles in het werk stellen om de nieuwe CdK van Zuid–Holland, Jaap Smit, net als zijn voorganger dat veel jaren gedaan heeft, aanwezig te doen zijn bij de eerste start van de teamwedstrijden.
    • En zoals dat hoort is er buiten het wedstrijdzeilen een uitgebreid scala aan entertainment voor alle leeftijdscategorieën

Dameswedstrijden Regenbogen

Omdat onze lieve dames al een paar jaar niet gezeild hebben tijdens de Kaagweek door tijdgebrek of weersomstandigheden heeft de Kaagweekcommissie het plan opgevat om de dames op woensdagavond voorafgaand aan de zomeravond wedstrijden hun eigen wedstrijd te laten varen.

De dames worden verwacht voor het palaver om 17.30 in de Koepel. Uiteraard met een hapje, een drankje en een leuk presentje ter beschikking gesteld door Goldberg! Om 19.00 uur is de start voor de dames Regenboog voor de toren, waar ook weer gefinisht zal worden. Er wordt gevaren op de zomeravondbaan. Graag van te voren inschrijven

Inschrijven kan via de website: http://www.kwvdekaag.nl/activiteiten/100/kaagweek/inschrijven

En zoals dat hoort is er buiten het wedstrijdzeilen een uitgebreid scala aan entertainment voor alle leeftijdscategorieën.