Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

94ste Kaagweek  17 t/m 20 juli 2014 

De verkorting van de Kaagweek naar vier dagen (wedstrijdzeilen) en de eerste wedstrijddag op donderdag bleek in 2013 bij de deelnemers aan te slaan. Daar gaat de Kaag in 2014 mee door. De gezelligheid begint natuurlijk al op woensdag, wanneer, in de avond, de gigantische vloot zomeravondzeilers zorgt voor de opening op het water.  Alle klassen varen inmiddels twee wedstrijden per dag.

Vaste onderdelen zijn voor de Regenboog:

  • Dameswedstrijden in Regenbogen op de donderdag na de wedstrijden
  • Het Regenboogdiner op donderdagavond direct na de dames/wedstrijden  kosten € 35,- pp   [inschrijven regenboogdiner]
  • De teamwedstrijden in de Regenbogen tussen “De Kaag” (Holland) en de KWS (Friesland) op vrijdag, zaterdag en zondag.
    We zullen alles in het werk stellen om de nieuwe CdK van Zuid–Holland, Jaap Smit, net als zijn voorganger dat veel jaren gedaan heeft, aanwezig te doen zijn bij de eerste start van de teamwedstrijden.

En zoals dat hoort is er buiten het wedstrijdzeilen een uitgebreid scala aan entertainment voor alle leeftijdscategorieën. De inschrijving sluit op 1 juli 2014. Schrijft u na die tijd in, dan worden onderstaande tarieven verhoogd met € 10,=. Beter nog is om gebruik te maken van onze kortingsregeling indien u tijdig inschrijft voor zowel de Voorkaag, de Kaagweek als de Nakaag. Zie daarvoor onder Algemene informatie wedstrijdzeilen 2014.

De inschrijfgelden zijn:  Za+Zo:  € 60,=    of    Do t/m Zo € 70,=

Directe Links: