Loading Events
This event has passed.

UPDATE 14-05-2019

Takelen:

 Vlak voor de ingang van het terrein van de KNZ&RV zal er getakeld worden bij Jachtservice Muiden. Vrijdag zal mogelijk zijn vanaf 14.00 tot 18.00 uur (of iets langer indien noodzakelijk). De trailers kunnen geparkeerd worden in de hal van Jacht Service Muiden. Kom je voor 14.00 uur of na 19.00 uur, dan kan de eigen kraan van de KNZ&RV gebruikt worden. Deze staat verder op het eigen terrein. Zaterdagochtend is kranen mogelijk vanaf 08.00 uur. Het idee is om de regenbogen binnen in de kom bij het clubhuis te leggen. Andere plek? Overleg even met de havenmeesters.

Adres: Westzeedijk 7 Muiden

Heb je vragen?

  • Boudewijn: 06-45794561
  • Fons: 06-57783675

 De weersvoorspellingen zien er goed uit!
Wij hebben er zin in!  Tot vrijdag!

 

Bestuur Regenboogclub

PROLAND REGATTA KLASSE EVENEMENT MUIDEN

Van 17 t/m 19 mei a.s. is het eindelijk zover en strijkt het Regenboogcircus voor het eerst neer bij de KNZ&RV te Muiden. Proland heeft aangeboden het eerste klasse evenement van 2019 te sponsoren. Als dank hiervoor hebben wij dit evenement omgedoopt tot Regenboog Proland Regatta.

Vanaf het eerste moment is de KNZ&RV enorm enthousiast en zal de Regenboogklasse dan ook met open armen worden ontvangen. De Vereniging, de havenmeesters, de catering en de wedstrijdcommissie zetten alles op alles om er een fantastisch evenement van te maken voor slechts € 50,- per boot! Zowel op zaterdag als zondag varen we 3 wedstrijden. De drakenklasse vaart tegelijkertijd wedstrijden en we lunchen op het water (inbegrepen bij inschrijfgeld).

Zaterdagmiddag vanaf ca. 17.00 staat er een DJ klaar om ons te voorzien van muzikale ondersteuning!

* Inschrijfgeld € 50,-. Inschrijven kan via iDeal. Voor de MKB – sponsors is het inschrijfgeld inclusief. Dit graag aangeven bij opmerkingen op het inschrijfformulier. 

Voor het walprogramma zal het team van Eric van der Ley ons met heel veel plezier verzorgen. Naast de gebruikelijke bitterballen en alcoholische versnaperingen zal er een BBQ-buffet op vrijdagavond en Italiaans buffet op zaterdagavond worden bereid. Beide buffetten worden aangeboden voor € 25,- p.p. waarbij het Italiaans buffet op zaterdagavond voor de zeilers zit inbegrepen bij het inschrijfgeld. Tevens bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van het ontbijtbuffet (€ 9,- p.p.). Betaling kan via iDeal.

Tijdig vooraf opgeven voor het eten is noodzakelijk !! Heeft u een allergie of bent u vegetarisch? Graag even aangeven bij opmerkingen op het inschrijfformulier.

Voor moederschepen geldt gedurende het evenement 50% korting op een ligplaats. Graag vooraf aangeven als je met een moederschip komt, want dan kan de havenmeester daar rekening mee houden!

Hotels in de buurt zijn:

 

Voor de gezelligheid van het evenement zou het natuurlijk heel erg leuk zijn wanneer zoveel mogelijk zeilers in de buurt blijven overnachten i.p.v. op en neer te rijden naar huis. Helaas is het aantal locaties om te overnachten in Muiden erg beperkt, maar bovenstaande hotels zijn allemaal ca. 15 min rijden. Graag bij jullie inschrijving aangeven in welk hotel jullie overnachten, want dan kunnen we proberen om het hotel shuttlebussen in te laten zetten.

Takelen kan vanaf vrijdagmiddag bij de eigen kraan van de KNZ&RV of bij grote drukte bij de buren (verdere communicatie hierover volgt via site).

Voor de aanwezigen op vrijdagmiddag zal er rond borreltijd een fust worden aangeboden door de Regenboogclub en Proland. Aansluitend hierop dus een heerlijk BBQ-buffet. Kom dus vooral lekker op tijd!!

Wij hebben er onwijs veel zin in en kijken uit naar een super gaaf en gezellig zeilevenement op een unieke locatie!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Regenboogclub

 

Hoofdsponsor van dit Klasse Evenement:     PROLAND Funda-media, marketing en social

 


Sailing Instructions
Notice Of Race

 

Ingeschreven deelnemers:

RegenboogStuurman
5Arthur Diephuis
12Theo de Vries
18Maarten Paddenburg
37Peter Schuil
39Bas de Nes
50Derek Tol
54Fetze Reitsma
56Evan Kortmann
85Mark Drontmann
86Ido Poelman
87Peter Bijlard
100Arjen Snoekc
115Fred Bulk
116Steven Boersma
127Jasper van Eijk
131Max Blom
134Vincent Hoes
139Frank Tol
140Eric Kampschreur
141Harry Amsterdam
148Leo Hartman
149Peter Peet
152Willem-Nico Potma
156Cees Nater
157Sjoerd Vollebregt

 

bijgewerkt t/m 12/05/19  17:30 uur

Details

Start:
18 May
End:
19 May
Cost:
€50
Event Category:
Website:
https://regenboogclub-site.e-captain.nl/proland-muiden

Organizer

Regenboogclub
Email:
info@regenboogclub.nl
Website:
www.regenboogclub.nl

Venue

KNZ&RV Muiden
Westzeedijk 7
Muiden, NH 1398 BB Nederland
Google Map
Phone:
0294-26 14 34
Website:
http://www.knzrv.nl/