WELKOM IN DE REGENBOOG SHOP

Dit is de Regenboogwinkel waar u diverse artikelen kunt vinden die u de enige en echte Regenboog-Look kunnen geven.    Op deze pagina kunt u dus diverse Regenboog Merchanise vinden.    Alle artikelen zijn overigens alleen online te bestellen!!!   Heeft u speciale wensen mail ons dan:  webmaster@regenboogclub.nl.  Klik op de oranje afbeelding “Bestellen” rechts onderaan het produkt  om uw bestelling door te geven!

Regenboogclub stropdas

De 100% zijde stropdas van uw club die niet mag ontbreken bij een Regenboogzeiler.

Ook al draagt u weinig dassen tegenwoordig, deze moet gewoon klaar hangen voor speciale gelegenheden !!!!!

Deze productie van 2014 is wederom mooier en makkelijker te strikken nu het 100% zijde is.

prijs:  € 27,50   incl. verzendkosten binnen Nederland

BESTELLEN

DVD: De Regenboog “Koningin van het Water”

Documentaire op DVD: ´Regenboog “Koningin v/h water”. geeft de complete geschiedenis van de zeilbootklasse Regenboog weer.

Naast de historie van ´De koningin van het water´, geeft de documentaire inzicht in de bouw van de boot. Verder biedt de productie onder meer inzicht in het ontstaan van de Regenboogklasse, een interview met de oudste nog levende Regenboogzeiler en uniek, historisch beeldmateriaal.

“Regenboog “Koningin v/h water” gaat op 28 juni 2012  in Pathé Tuschinski in Amsterdam in première.

prijs: € 30,00 per stuk.   incl. verzendkosten binnen Nederland

Film & Productie  TV-Ned Christian Scheen.
Deze bestelling loopt via de speciale webshop van de Regenboogclub

BESTELLEN
DVD

Regenboog Gasten-Vlag

Dit is het traditionele vlaggetje dat u in het wand van uw motorboot,  zeilboot,  rubberboot of sloep kunt hangen als u iets te maken heeft met de Regenboogclub.

Lidmaatschap is niet verplicht, maar wordt wel door het bestuur op prijs gesteld. Geen lid? U zeilt zelf  niet?  Ooit overwogen om donateur te worden?

Losse verkoop tijdens evenementen is niet meer mogelijk.
Prijs incl. verzendkosten:  € 20,00 per stuk.

BESTELLEN

Regenboog Stickers

Stickers:  gaaf  voor op de auto,  trailer, zeilzakken,  vuilnisbak etc. etc.     Kleur bedrukking:    Wit,  Zwart,  Kobalt (PMS 293C)  of  Grijs (PMS 431).  Eenvoudig op de vrijven na verwijdering schutfolie.  Indien een andere kleur gewenst is graag bij opmerkingen plaatsen.

prijzen:

Breedte StickerPrijsEenheid
                6cm   € 20,00   per 10 stuks
               10cm   € 30,00  per 10 stuks
               15cm   € 40,00  per 10 stuks

Heeft u wel eens gezien hoeveel genua’s er verloren raken?  Doe zo’n sticker in het grijs in het voorlijk en het bespaart uit honderden euro’s  prijs is inclusief verzendkosten!

BESTELLEN

Regenboog grote vlaggen

Vlaggen met uw eigen regenboognummer geprint in de spi van de vlag. Materiaal: Polyester. Helemaal geweldig om te geven als cadeau opdat de vlag kan worden gehesen op de boog na de wedstrijden of op het moederschip. Of in bijv. een vaste vlaggenmast.  Confectie: Rondom gezoomd, band, lus en koord. Fondkleur: PMS 293c, Opdruk: wit

Prijzen: 

Afmetingen:   Prijs: Eenheid:
70x100cm  € 25,00 p.s.
100x150cm  € 35,00 p.s.
150x225cm  € 60,00 p.s.
BESTELLEN