Regenboogshop

WELKOM IN DE REGENBOOG SHOP

Dit is de Regenboogwinkel waar u diverse artikelen kunt vinden die u de enige en echte Regenboog-Look kunnen geven.    Op deze pagina kunt u dus diverse Regenboog Merchanise vinden.    Alle artikelen zijn overigens alleen online te bestellen!!!   Heeft u speciale wensen mail ons dan:  webmaster@regenboogclub.nl.  Klik op de oranje afbeelding “Bestellen” rechts onderaan het produkt  om uw bestelling door te geven!


stropdasRegenboogclub stropdas

De 100% zijde stropdas van uw club die niet mag ontbreken bij een Regenboogzeiler.

Ook al draagt u weinig dassen tegenwoordig, deze moet gewoon klaar hangen voor speciale gelegenheden !!!!!

Deze productie van 2014 is wederom mooier en makkelijker te strikken nu het 100% zijde is.

 

prijs:  € 27,50   incl. verzendkosten binnen Nederland

 

Deze das is ooit ontworpen door Edmond Jacobs  (Jacobs Promoitems)  toen bemanning van de Regenboog 22 en samen met Ferry Meyer, en Robert Kampschreur aan de toenmalige leden van de Regenboogclub geschonken.  Omdat de voorraad op was zijn de dassen bij Edmond bijbesteld en ze zijn wederom weer mooier dan hun voorgangers!


DVD: De Regenboog “Koningin van het Water”

DVD

Documentaire op DVD: ´Regenboog “Koningin v/h water”. geeft de complete geschiedenis van de zeilbootklasse Regenboog weer.

Naast de historie van ´De koningin van het water´, geeft de documentaire inzicht in de bouw van de boot. Verder biedt de productie onder meer inzicht in het ontstaan van de Regenboogklasse, een interview met de oudste nog levende Regenboogzeiler en uniek, historisch beeldmateriaal.

“Regenboog “Koningin v/h water” gaat op 28 juni 2012  in Pathé Tuschinski in Amsterdam in première.

prijs: € 30,00 per stuk.   incl. verzendkosten binnen Nederland

Film & Productie  TV-Ned Christian Scheen.
Deze bestelling loopt via de speciale webshop van de Regenboogclub


Regenboog Jack

Bestel nu uw jas met zeilnummer en logo online !

Op verzoek van velen heeft de Regenboogclub de mogelijkheid ter beschikking gesteld voor jassen met het logo v/d club erop en aan de voorzijde uw eigen Zeilnummer.   Het is een lekker warme jas die u op het water graag draagt.       Regenboog 45 is u al voorgegaan en is bijzonder tevreden!

De jassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn volgens de proefgebruikers helemaal Top!
Per jas zijn de kosten € 85,- inclusief verzend en bedrukkingskosten.

Bestellen van deze jassen kan online via de website v/d Regenboogclub door op de bovenstaande knop te klikken!   Door zeilnummer 0 te kiezen krijgt u wel het logo op de

bestellen

voorzijde  zonder zeilnr en het regenboog op de voorkant .  Geef dit svp ook aan bij de opmerkingen in het formulier.  Ook is de jas zonder achter opdruk te bestellen, mits dit duidelijk wordt aangegeven op het bestelformulier.


Regenboog Gasten-Vlag

Dit is het traditionele vlaggetje dat u in het wand van uw motorboot,  zeilboot,  rubberboot of sloep kunt hangen als u iets te maken heeft met de Regenboogclub.

Lidmaatschap is niet verplicht, maar wordt wel door het bestuur op prijs gesteld. Geen lid? U zeilt zelf  niet?  Ooit overwogen om donateur te worden?

bestellenLosse verkoop tijdens evenementen is niet meer mogelijk.
Prijs incl. verzendkosten:  € 20,00 per stuk.


Regenboog Stickers

Stickers:  gaaf  voor op de auto,  trailer, zeilzakken,  vuilnisbak etc. etc.     Kleur bedrukking:    Wit,  Zwart,  Kobalt (PMS 293C)  of  Grijs (PMS 431).  Eenvoudig op de vrijven na verwijdering schutfolie.  Indien een andere kleur gewenst is graag bij opmerkingen plaatsen.

prijzen:

Breedte Sticker Prijs Eenheid
                6cm    € 20,00    per 10 stuks
               10cm    € 30,00   per 10 stuks
               15cm    € 40,00   per 10 stuks

bestellenHeeft u wel eens gezien hoeveel genua’s er verloren raken?  Doe zo’n sticker in het grijs in het voorlijk en het bespaart uit honderden euro’s  prijs is inclusief verzendkosten!


Regenboog grote vlaggen

Vlaggen met uw eigen regenboognummer geprint in de spi van de vlag. Materiaal: Polyester. Helemaal geweldig om te geven als cadeau opdat de vlag kan worden gehesen op de boog na de wedstrijden of op het moederschip. Of in bijv. een vaste vlaggenmast.  Confectie: Rondom gezoomd, band, lus en koord. Fondkleur: PMS 293c, Opdruk: wit

Prijzen: 

Afmetingen:    Prijs:  Eenheid:
70x100cm   € 25,00  p.s.
100x150cm   € 35,00  p.s.
150x225cm   € 60,00  p.s.

bestellen

 

 


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Geleverde aantallen/ gewichten/ kleuren en formaten kunnen tot 10 % afwijken.   Levertijd: In nader overleg vast te stellen.

De Regenboogclub is niet aansprakelijk voor foutieve of/niet leveringen van toeleveranciers, maar wees gerust dit zijn allemaal Regenboogzeilers. Samen komen we er altijd wel uit.   (Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Regenboogclub)