Gisteren heerlijk gevaren met mijn KAAG PLATEAU.  Angelique is nu naar de versmarkt van van der Valk  in Voorschoten. Samen met de hoogzwangere Natas en haar ontwerper van de aanstaande baby. FRANK.  Astrid is naar haar kapper in Amsterdam, want zij wil er morgen waarschijnlijk SOOSKLAAR uitzien, ja toch. Ook ik wil er BORRELVRIENDELIJK uitzien, morgen komen er ook nog 4 vrienden, zij willen de wedstrijden ook weleens van dichtbij meemaken. Daarna gezellig de GREEN EGG in de brand, en alle heerlijkheden die we in de koeling hebben,  gaan we natuurlijk geweldig van genieten. Vanmiddag gaat mijn ANGUS PICANHA ( staartstuk ) met een mooie vetlaag in de Green Egg. Tenslotte moet ik wel op gewicht blijven, en dat doe ik graag op deze manier.En wat smaakt tijdens het BBQen zo,n ijskoud flesje HEINEKEN toch heerlijk. En als jullie denken dat dit anders kan, nou ga lekker je deftige gang, Laat KNIJN maar gaan, want KNIJN is een BBQer die van iets GEWOONS, iets heel BIJZONDERS kan maken.  Ik ga nu weer op mijn terras genieten met een n,espresso