In Kaapstad is de noodtoestand uitgeroepen, omdat er zeer zuinig met het water moet worden omgegaan. Zelfs in restaurants wordt gevraagd om alleen door te trekken als je een bolus in de pot legt. Ik ga al over mijn nek, alleen al bij de gedachte, toch te goor voor  woorden. Een kennisje van mij was dit weekend in Parijs. Daar is water in overvloed, het water heeft er nog nooit hoog gestaan, vraag ik, heb je de SEINE nog gezien? Nee, maar hij wel de mijne. Dus in Frankrijk is er water in overvloed, Gelukkig is door Angelique geplante Fijnbos, goed aangeslagen, zodat de wortels al diep in de grond zitten. Dus hopen we dat er regen komt, dan geven de wortels water naar de bloemen, en staat onze Zuid Afrikaanse Keukenhof weer in volle bloei. Ook vraag ik mij af als we in NAMIBIE, in die grote zandbak vertoeven, waar halen die het water vandaan. Ik kan voor de zekerheid een fles meenemen, dan kan ik mijn tandjes in ieder geval laten shinen, maar
de rest van mijn mooie lichaam moet ik toch ook schoon en mooi in de woestijn laten zijn. Hoe los ik dit op? Laat mij het weten, als een van jullie de oplossing heeft, dan ga ik met een opgeluchte gedachte richting NAMIBIE. Ik keek zojuist op TV west, en daar staat ook een site over Piet van der Lans, dat hij de oprichter van de SKI-HUT was, en dat hij ook aan de OLYMPISCHE SPELEN heeft meegedaan. Ook was Johan Derksen met zijn muziek optredens op TV WEST te zien. Hij was bij een optreden van Rudy Bennett met de SHOES aanwezig. Van 1981 tot 1985 scoorde Rudy met Bea Willemstijn enkele HITS. Bea ken ik, omdat zij een goede vriendin van Tineke is, en de SHOES kwamen destijds bij mij in de Surfshop, ze waren fanatieke windsurfers. Nu lijkt de tweeling nog steeds ongelooflijk op elkaar. en de zanger is  ook nu nog in de band, ondanks hij een zware CABALLERO stem had. Nou vrienden het is mooi weer, ik ga een ommetje maken, tot volgende keer.