Beste (Regenboogzeiler),

Het bestuur van de Regenboogclub heeft het genoegen om jou en jouw partner uit te nodigen voor het Nieuwjaarsfeest 2020. Op zaterdag 18 januari a.s. blikken we terug op weer een mooi en sportief zeiljaar, huldigen we de jaarprijzenwinnaars en heffen we het glas op het nieuwe seizoen 2020.

Vanaf 17.30u zijn jullie van harte welkom in de Jachtzaal, alwaar jullie worden ontvangen met een lekker glas Prosecco en waar we starten we met de borrel. Rond 18.30 uur zal het eerste gerecht worden geserveerd en het programma verder worden afgewikkeld.    Na de vele positieve reacties hebben we besloten om net als vorig jaar een heerlijk  walking dinner te serveren. Daar hoort natuurlijk goede muziek bij en dus is deze in handen zijn van een geweldige band met DJ. Uiteraard zal tussen de bedrijven door tijd vrijgemaakt worden voor de prijsuitreikingen en mag de Irish Coffee niet ontbreken. Rond 01.00 uur  zal het Jaarprijzenspektakel eindigen.

De kosten(all-in) voor deze volledig verzorgde avond bedragen € 77,50 per persoon. Voor leden en partners geldt een gereduceerd tarief van € 57,50 per persoon. Voor onze MKB-sponsors is deze avond onderdeel van het sponsorpakket voor 2 personen.

Graag vernemen wij of wij op jouw/jullie komst kunnen rekenen en verzoeken door middel van het bekende reactieformulier (ook de MKB sponsors) dit aan ons door te geven en de bijdrage over te maken via Ideal terwijl je aan het inschrijven bent.  ovv jaarprijzenfeest en naam. Opgave en betaling vooraf is vereist!

SCHRIJF JE HIER IN:    [ KLIK HIER  ]


Locatie

Hotel Restaurant de Rustende Jager
Venneperweg 471
2153 AD Nieuw Vennep
Tel : 0252-629333
E-mail:  info@hotelderustendejager.nl

Hotelovernachtingen: Speciaal gereduceerd Regenboogtarief a € 50,00 per kamer op basis van twee personen gebruik. Excl.6% toeristenbelasting en ontbijt. Ontbijt bedraagt € 13,95 per persoon. Bij reserveren Regenboog tarief vermelden.

Kijk voor het laatste nieuws regelmatig op de website:  www.regenboogclub.com

Graag tot ziens op deze gezellige Nieuwjaarsklassieker!

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Regenboogclub

SVP  via het formulier opgeven ruim vóór 13 januari a.s.

2010 Nieuwjaarsprijzenfeest