In de tuin om het KNIJNENNEST heen heb ik leidingen voor besproeiing laten aanleggen. Zoals jullie weten, ik sproei nu eenmaal graag. Maar tot Nu, heb ik de leiding op de droogstand staan, want als je naar buiten kijkt, dan hoef ik jullie niets uit te leggen. De uit de luchtdruppelaar is de tuin aan het benatten, dus KNIJN zit hier voor Theo met die lange achternaam. Maar zoals je weet, stilstand is achteruitgang. Daarom gaat deze KNIJN de handel in. Eerste koop is de SCHOONE SCHIJN, een mooie fotoreportage is te zien bij devink.nl en kijk bij Notarissloep. Tevens heb ik een Scootmobiel in de aanbieding, mocht U interesse hebben, bezichtiging op afspraak 0653367669. Het is een echte MOLENAAR SCOOTMOBIEL, en voor 1500,00 EURO kan U hier eigenaar van worden,  Zo ga ik richting JENEVERBOOM BOKAAL en ook richting BIG GREEN EGG, met een geweldige PROCUREER, ook dat ijskoude flesje HEINEKEN, Dus mijn WEEKEND kan niet
stuk. Probeer er ook een gezellig weekend van te maken.